Laat jouw kleding meer voor je betekenen

Ben jezelf en straal iedere dag

Alles-uit-de-kast

Herontdek jouw stijl én kledingkast

Wat je draagt heeft invloed op hoe jij je voelt en daardoor ook op wat je uitstraalt. Het traject helpt je om elke dag helemaal als jezelf de deur uit te lopen, door een eigen stijl te ontdekken vanuit je kledingkast.

Tiny Temple is niet zomaar een styling service. We nemen niet alleen jouw kast onder handen, maar we gaan ook dieper in op jou als persoon. Wie ben jij? Wat wil je precies uitstralen? En is dit ook allemaal terug te vinden in jouw kledingkast?

Het is trouwens niet zo dat alles helemaal anders moet of dat jij helemaal moet veranderen. Júíst niet. We gaan dieper in op wat er al in jouw kast hangt en bouwen vanaf daar verder.

"Door mijn alles-uit-de-kast sessie, weet ik duidelijker wat ik wil uitstralen en hoe ik dat met mijn huidige garderobe kan doen. Ook heeft Noor me geïnspireerd op een andere manier naar m'n kleding te kijken en vooral te dragen wat ik zelf leuk vind, in plaats van wat anderen van me willen zien."

- Lisanne

Benieuwd hoe zo’n traject in jouw kledingkast eruit ziet?

Stap 2 - Vragenlijst

Voordat we aan de eerste sessie beginnen vraag ik je een uitgebreide vragenlijst in te vullen en inspiratie op te doen.

Stap 3 - Eerste sessie

In deze sessie bespreken we jouw vragenlijst, maken we een stijlomschrijving en bespreken/passen we alle kledingstukken in de kast. We bepalen wat blijft, wat twijfelachtig is, wat vermaakt moet worden en waar we afscheid van gaan nemen.

Stap 4 - Tweede sessie

In de tweede sessie verfijnen we de stijlomschrijving en gaan we opzoek naar nieuwe combinaties die we op de foto zetten. Hierbij richten we ons op alle verschillende gelegenheden in je dagelijks leven.

Stap 5 - Afronding

Tijdens de tweede sessie ruimen we de kast overzichtelijk in. Na de laatste sessie ontvang je een uitgebreid verslag, zodat je alle informatie en nieuwe inspiratie niet zult vergeten.

HET RESULTAAT?

Rust in je kast geeft rust in je hoofd

Een van de bijkomende voordelen van het alles-uit-de-kast traject is een opgeruimde kast. We delen de kast praktisch in, waardoor je meer overzicht hebt en al je items gemakkelijk kunt vinden. Door het uitgebreide verslag met foto's van de nieuwe combinaties heb je genoeg inspiratie voor de toekomst!

Na het alles-uit-de-kast traject heb je een nieuwe garderobe die aansluit bij jouw persoonlijkheid, zonder nieuwe spullen te kopen

Maar er is meer, dit zijn andere resultaten:

*een garderobe die overeen komt met wie jij bent;
*meer inzicht in je eigen stijl;
*minder miskopen door beter te weten wat bij je past;
*aanknopingspunten om je te kleden voor verschillende situaties;
* inspiratie om zelfstandig verder te experimenteren met je garderobe;
*elke dag een fijne start!

Wat kost een traject?

Het alles-uit-de-kast traject is een kortdurend traject verdeeld over verschillende dagen, zodat we het beste resultaat behalen. We gaan aan de slag met een stijlomschrijving, nieuwe combinaties en ruimen de complete kledingkast op. Daarnaast verdient iedereen het om af en toe uitgebreid tijd aan zichzelf te besteden! 

Het traject kost €495,- inclusief BTW en bestaat uit twee sessies van ongeveer 3 uur. We kunnen het altijd zó tweaken dat het perfect aansluit bij jouw wensen.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Plan nu een gratis en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek!

Vind je het een té grote stap om iemand toe te laten in je kledingkast?

Ontdek eerst je eigen stijl met de 5-daagse cursus 'DRAAG JE EIGEN STIJL'.

Van 13 t/m 17 mei 2019 organiseer ik een 5-daagse cursus op instagram, waarbij je met mijn hulp je eigen stijl ontwikkelt. Je gaat op zoek naar the real you, vertaalt dit naar een eigen stijl, doet nieuwe inspiratie op, past alles toe op je kledingkast én kunt de kast ook nog eens opruimen. En alles voor maar €29,50 incl. BTW!

2.7.0.3