Over Tiny Temple

Tiny Temple

Mijn eigen dromen waarmaken

Tiny Temple is het resultaat van het volgen van mijn hart, waarin alle belangrijke aspecten van mijn leven bijeenkomen. Centraal staat het helpen van anderen, op allerlei manieren. Ik zie graag dat iedereen zijn mooiste leven leeft waarin dromen behaald worden.

Wat maakt jou ‘jij’?

Zelfexpressie is heel belangrijk

Iedereen is mooi op zijn eigen manier. Waarom zouden we dat niet benadrukken? Door mijn liefde voor tweedehands kleding heb ik mij altijd op mijn eigen manier kunnen uitdrukken. Er zijn namelijk geen trends te vinden in een lokale kringloopwinkel. Zoals Coco Chanel wijs zegt: “Mode verandert, stijl blijft.” Authenticiteit is dan ook iets waar ik veel aandacht aan besteed in mijn coaching- en stylingsessies. Wie ben jij? Wat maakt jou ‘jij’? En hoe kunnen we dat vertalen naar jouw kledingkast?

Lekker in je vel

Wat je draagt helpt je niet alleen aan de buitenkant, maar ook van binnen.

Gezondheid heeft veel te maken met lekker in je vel zitten. Dat is waarom ik vind dat kleding bij kan dragen aan een ‘goede gezondheid’. Ik zie gezondheid als een holistisch fenomeen. Niet alleen dat jouw lijf gezond is, maar ook dat je lekker in je vel zit, geluk kunt beleven, betekenisvol werk kunt doen, goede sociale contacten hebt.

Geen wereld te klein

Ken jij de wet van de aantrekkingskracht?

De energie die je uitstraalt zal je ook terug krijgen. Een uitstraling die overeenkomt met jouw persoonlijkheid en waarden geeft een ontzettende kracht. Als je zorgt dat je ’s ochtends met zelfvertrouwen de deur uit stapt, is geen wereld te klein. Daar draag ik graag aan bij.

Wat Tiny Temple nog meer doet

Passie voor vintage, tweedehands en duurzaamheid. Deze liefde voor duurzame mode probeer ik ook op andere manieren in te zetten, naast de alles-uit-de-kastsessies:

Wil je meer weten of heb je vragen?

2.7.0.1