Over Tiny Temple

Duurzame gezondheid

Wij maken persoonlijke groei éxtra zichtbaar

Tiny Temple is ontstaan vanuit het samenbrengen van twee belangrijke factoren: gezondheid en duurzaamheid.

Gezondheid betekent in onze ogen méér dan de afwezigheid van ziekte. Om je als mens volledig gezond te voelen is het belangrijk naar je waarden te kunnen leven, maar ook goed voor je lichaam te zorgen. Bijdragen aan de maatschappij, goed slapen, gezond eten en genoeg bewegen zitten al verweven in dit gedachtengoed. Wij vinden dat een authentieke en zelfverzekerde uitstraling hebben hier aan bijdraagt: met aandacht bezig zijn met wie jij bent en dat versterken door de juiste kleding te dragen.

Daarnaast is het voor ons belangrijk niet alleen lief te zijn voor onszelf, maar ook voor de mensen en de wereld om ons heen. Duurzaamheid speelt een grote rol binnen ons gedachtengoed. Zo gaan wij altijd eerst op zoek naar de mogelijkheden binnen de eigen garderobe. Daarnaast werken wij samen met salons waar zoveel mogelijk duurzame producten gebruikt worden.

Word partner!

Tiny Temple zoekt partners om te groeien, one wardrobe at a time.

Is het jouw doel om de wereld een stukje mooier te maken door meer authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid toe te voegen? Heb jij een passie voor het helpen van anderen al het moois in zichzelf naar boven te halen en te laten zien met de garderobe?

Enthousiast?

2.7.0.3