Over Tiny Temple

Hi! Mijn naam is Noor Kahmann

Tiny Temple is het resultaat van het volgen van mijn hart, waarin alle belangrijke aspecten van mijn leven bijeenkomen. Centraal staat het helpen van anderen, op allerlei manieren. Ik zie graag dat iedereen zijn mooiste leven leeft waarin dromen behaald worden.

Wat maakt jou ‘jij’?
Daarnaast vind ik zelfexpressie heel belangrijk. Iedereen is mooi op zijn eigen manier. Waarom zouden we dat niet benadrukken? Door mijn liefde voor tweedehands kleding heb ik mij altijd op mijn eigen manier kunnen uitdrukken. Er zijn namelijk geen trends te vinden in een lokale kringloopwinkel. Zoals Coco Chanel wijs zegt: “Mode verandert, stijl blijft.” Authenticiteit is dan ook iets waar ik veel aandacht aan besteed in mijn coaching- en stylingsessies. Wie ben jij? Wat maakt jou ‘jij’? En hoe kunnen we dat vertalen naar jouw kledingkast?

Lekker in je vel
Wat je draagt helpt je niet alleen aan de buitenkant, maar ook van binnen. Gezondheid heeft veel te maken met lekker in je vel zitten. Dat is waarom ik vind dat kleding bij kan dragen aan een ‘goede gezondheid’. Ik zie gezondheid als een holistisch fenomeen. Niet alleen dat jouw lijf gezond is, maar ook dat je lekker in je vel zit, geluk kunt beleven, betekenisvol werk kunt doen, goede sociale contacten hebt.

Geen wereld te klein
Heb je ooit het boek van Napoleon Hill, Think and Grow Rich gelezen? Dan ken je ‘de wet van aantrekkingskracht’. Deze wet zegt dat je de energie die je uitstraalt ook terug zal krijgen. Een uitstraling die overeenkomt met jouw persoonlijkheid en waarden geeft een ontzettende kracht. Als je zorgt dat je ’s ochtends met zelfvertrouwen de deur uit stapt, is geen wereld te klein. Daar draag ik graag aan bij. 

I'm starting with the man in the mirror

I'm asking him to change his ways

And no message could have been any clearer

If you want to make the world a better place

Take a look at yourself, and then make a change

- Michael Jackson, Man in the Mirror -

Duurzame mode

Wat is Duurzame mode?
Vanuit mijn liefde voor tweedehands is ook een interesse in duurzame mode ontstaan. Om hergebruik te stimuleren werkt Tiny Temple zo duurzaam mogelijk. We beginnen in jouw kast. Eventueel kunnen we huidige items laten aanpassen om deze alsnog aan jouw garderobe toe te voegen (bijvoorbeeld door deze in te nemen of te veranderen qua maat, stijl of combinatiemogelijkheden). Ik volg alles wat er gebeurt op het gebied van duurzame mode. Daarom ben ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van leuke merken, goede initiatieven en mooie tweedehands- en vintagewinkels. Op mijn Instagram kun je hier meer over vinden. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met me op.


Wat Tiny Temple nog meer doet
Deze liefde voor duurzame mode probeer ik ook op andere manieren in te zetten, naast de alles-uit-de-kastsessies. Zo organiseer ik vintage tours door Rotterdam en geef ik workshops over tweedehands winkelen en het vinden van je eigen stijl. Wil jij als bedrijf met mij samenwerken en gebruikmaken van mijn kennis over duurzame styling en branding? Ook dat kan. Stuur een mail of plan een telefonische afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.

2.7.0.1