Laat de beste versie van jezelf zien

Breng persoonlijkheid en uiterlijk samen

Tiny Temple

gelooft dat ieder mens een eigen set van bijzondere en authentieke kenmerken heeft. Daarmee kunnen we de wereld een stuk mooier maken. Maar het lukt niet altijd om deze kwaliteiten aan de buitenkant te laten zien. Wij zetten jou in je kracht vanuit je garderobe.

Kom dichter bij jezelf

Bij Tiny Temple halen we de magic die in je zit naar boven. Geen make-over, maar een make-better zoals het in Queer Eye wordt genoemd. We gaat op zoek naar de connectie met je authentieke persoonlijkheid en zullen zo één geheel vormen.

Bij Tiny Temple weten we dat het dragen van de juiste kleding bijdraagt aan het gevoel van gezondheid. De trajecten zijn daarom ontworpen om je te helpen stralen zoals je bent.

Voel je goed, terwijl je goed doet voor de wereld.

Voor wie?

Iedereen die meer uit het leven wil halen.

Ben jij:

* bezig met een coachingstraject om te groeien op persoonlijk vlak?
* op zoek naar een extra boost voor je zelfvertrouwen?

* aan het worstelen met écht jezelf zijn en laten zien?
* klaar voor een grote stap vooruit?
* op zoek naar de connectie tussen jouw persoonlijkheid en het hebben van een eigen kledingstijl?
* bereid in jezelf te investeren?

Laat een van onze coaches je hierbij helpen.

Ervaringen

“Het traject was echt een ‘positieve boost’. Het is ontzettend fijn om met aandacht bezig te gaan met jezelf. Daarnaast had ik niet kunnen bedenken dat een opgeruimde kast met alleen kleren waar je blij van wordt, zo’n rust en houvast zou geven.” - Carolien

Draag uit wie je bent, ben authentiek en doe dit met zelfvertrouwen

Zorg dat je lekker in je vel zit én kunt stralen

Lekker in je vel zitten is een groot onderdeel van je eigen ervaring van gezond zijn. Hoe goed lukt dat jou? Misschien heb je de link nooit gelegd, maar kleding kan je hierbij helpen. Geef jezelf elke ochtend aandacht en liefde door verzorgd en authentiek de deur uit te lopen.

Laat je garderobe met je mee groeien zodat je kunt bloeien

Iedereen verandert en groeit, elke dag. Vragen als ‘wie wil ik zijn’, ‘wat wil ik doen’ en ‘waar wil ik heen’ houden ons bezig. Leef jij zoals jij je leven wilt leiden? En voel jij je helemaal comfortabel met jezelf? Misschien wel de belangrijkste vraag: ken jij je eigen stijl? En sluit jouw garderobe daar bij aan?

Ga niet alleen op zoek ín jezelf, kijk ook naar de buitenkant

Kijk je behalve naar je binnenkant, ook wel eens naar de buitenkant? Weet je wat je (uit)draagt? Zodra je jouw persoonlijkheid kunt laten stralen door de kleding die je draagt wordt de boodschap duidelijker. Ontdek deze connectie met een traject van Tiny Temple.

2.7.0.3