HAAL ALLES UIT DE KAST OM ÉCHT JEZELF TE ZIJN

Versterk je persoonlijkheid in je eigen garderobe

VOOR WIE?

Iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en ontwikkeling, waarbij de garderobe niet achter mag blijven.

* Heb jij een kast vol kleding, maar weet je ’s ochtends niet wat je aan moet trekken?
* Wil je graag meer van jezelf laten zien?
* Kies je elke dag voor gemak terwijl je meer uit je garderobe wil halen?
* Mis je inspiratie in je eigen (volle) kledingkast?
* Ben je benieuw hoe je elke dag weer met een lekker gevoel de deur uitstapt?
* Wil je graag goed voor de wereld zorgen en ben je geïnteresseerd in een duurzame garderobe?

Tiny Temple helpt je bij het ontdekken en ontwikkelen van een eigen stijl. Ik ben er niet om jou te vertellen wat je moet dragen. Nee, JIJ moet MIJ vertellen wie JIJ bent, niet andersom. Alleen als je goed naar je hart luistert en écht jezelf bent, ontdek je de perfecte stijl voor jou! Dan zorgt je outfit dat jij extra lekker in je vel zit en draagt dit dus bij aan jouw welzijn. In dit proces ondersteun ik je graag, zodat we alles uit jouw kledingkast kunnen halen. Benieuwd naar het verdere gedachtegoed?

“De sessie was echt een ‘positieve boost’. Aan veel kledingstukken hangen herinneringen en emoties. Het is ontzettend fijn om met aandacht die kledingstukken langs te lopen en te beslissen wat ermee te doen. Daarnaast had ik niet kunnen bedenken dat een opgeruimde kast met alleen kleren waar je blij van wordt, zo’n rust en houvast zou geven.”

- Carolien

Draag uit wie je bent, ben authentiek en doe dit met zelfvertrouwen

Zorg dat je lekker in je vel zit én kunt stralen

Lekker in je vel zitten is een groot onderdeel van je eigen ervaring van gezond zijn. Hoe goed lukt dat jou? Misschien heb je de link nooit gelegd, maar kleding kan je hierbij helpen. Geef jezelf elke ochtend aandacht en liefde door verzorgd en authentiek de deur uit te lopen.

Laat je garderobe met je mee groeien zodat je kunt bloeien

Iedereen verandert en groeit, elke dag. Vragen als ‘wie wil ik zijn’, ‘wat wil ik doen’ en ‘waar wil ik heen’ houden ons bezig. Leef jij zoals jij je leven wilt leiden? En voel jij je helemaal comfortabel met jezelf? Misschien wel de belangrijkste vraag: ken jij je eigen stijl? En sluit jouw garderobe daar bij aan?

Ga niet alleen op zoek ín jezelf, kijk ook naar de buitenkant

Kijk je behalve naar je binnenkant, ook wel eens naar de buitenkant? Weet je wat je (uit)draagt? Je boodschap wordt namelijk duidelijker zodra je hier een balans tussen vindt. Ontdek deze connectie in je eigen kledingkast!

“Het was een super leuke en leerzame dag. Ik kan echt zeggen dat ik me bewust geworden ben van mijn eigen kledingstijl, welke ik dagelijks in gedachten houd tijdens het aankleden. Ook ben ik blij met mijn opgeruimde kast en mijn nieuwe combinaties!”

- Corinne

Opgeruimde kledingkast

Rust in je kast geeft rust in je hoofd

Wat hangt er bij jou allemaal in de kast? Zijn er items te groot, te oncomfortabel, te onpraktisch en heb je ze amper aan? Koop je vaak nieuwe items zonder goed te weten of je ze echt mooi vindt en hangt zo’n item soms maanden in de kast zonder te dragen?

We werken vanuit de kast om zo duurzaam mogelijk te zijn. Gebruiken wat je al hebt is een van de beste stappen richting duurzaamheid. Maar dat is niet de enige reden: jouw kast is jouw levensproject. Er komen steeds dingen bij, je neemt afscheid van kleding en soms kun je maar geen afstand nemen van items met emotionele waarde (denk aan een trouwjurk of familiestukken). Stiekem zit jouw levensverhaal verborgen in de kast. Je kunt ontzettend veel over jezelf leren door eens goed naar je kleding te kijken.

Daarnaast geeft opruimen een ontzettend fijn gevoel. Geen spullen meer waar je je schuldig over voelt zoals de broek waar je nét niet meer in past. Geen kapotte items omdat je eindelijk de tijd neemt deze naar de kleermaker te brengen. Alleen maar kledingstukken waar jij blij van wordt en je 100% jezelf in voelt. Dat is het resultaat van een uitgebreide sessie in je kledingkast.

Vind je het een té grote stap om iemand toe te laten in je kledingkast?

Ontdek eerst je eigen stijl met de 5-daagse cursus 'DRAAG JE EIGEN STIJL'.

Van 13 t/m 17 mei 2019 organiseer ik een 5-daagse cursus op instagram, waarbij je met mijn hulp je eigen stijl ontwikkelt. Je gaat op zoek naar the real you, vertaalt dit naar een eigen stijl, doet nieuwe inspiratie op, past alles toe op je kledingkast én kunt de kast ook nog eens opruimen. En alles voor maar €29,50 incl. BTW!

Benieuwd hoe jouw kastsessie eruit zal zien?

2.7.0.3